5 jel, hogy NEM ő az igazi

Sajnos erről is kell beszélnünk, mert rettentő nehéz rájönni az embernek, hogy az akit élete szerelmének gondol, valójában az-e. Legtöbbször elvakulunk a szerelemtől és ez rendben is van, viszont, ha sokáig tart ez a bódultság, akkor annak veszélyes következményei lehetnek. Már korábban írtam arról, hogy honnan fogod tudni, hogy megtaláltad az igazit. A mostani témámat nehezebb kicsit kifejteni és sajnos be kell valljam félek, hogy lerántalak a valóság talajára, de tudom meg kell tennem. Hiheted azt, hogy ő az igazi, mert esetleg helyes, sármos, sokat és jókat mond, vagy esetleg olyan szépen mosolyog, minden szelfitek csodaszép, olyan boldogok vagytok rajtuk, ja és csinos is, és tök jó, hogy lány, de megérti a fiús dolgaid. Ez a bejegyzés remélem sokaknak tanulságos lesz. 

1, Elvárja a támogatást, de ő nem támogat

Miért van az, hogy Te mindig mindenben segítesz neki, de mikor rád kerülne a sor, akkor Ő nem tud segíteni, mert önzősége nem engedi? Minden támogatás megtenné. Hacsak engedné, hogy tedd amit szeretnél vagy a jövőd felé vezető utat nem akadályozná, már azzal jót tenne Neked. Hidd el, szerethetitek egymást, de akkor meg kell érteni MINDKETTŐTÖKNEK, hogy az élet nem gyaloggalopp. Szembe kell nézni mindig egy-egy kihívással és ott lenni a párunk mellett, ha úgy adja az élet. De nemcsak Neked, neki is. Ha ő nem segít, csak hátráltat a céljaid elérésében, akkor nincs miről beszélni. 

2, Kisajátít

Itt is az egyoldalúság a domináló. Te mindig minden baráti összejövetelére elmész, de lassan észrevehetnéd, hogy a Te barátaid már fasorban sincsenek. A családoddal meg már a kapcsolat kezdete óta csak épp, hogy köszönőviszonyban vagy. Tudd meg, hogy valószínűleg nem fog ez a kapcsolat örökké tartani, lehet már Te is érzed, és ha egyedül maradsz, nem lesz veled az igaz szerelmednek gondolt személy, akkor ki más lehetne támaszod, mint a barátaid, vagy a családod? 

 

3, Mindenen megsértődik

Leginkább lányos tulajdonság ez, de az ellenkező nemnél is gyakran előfordulhat. Neked az a dolgod, hogy toleráld ezt... Badarság! Dehogy dolgod. Megértem én, hogy mindenhol azt olvasod, hogy légy toleráns pároddal ésatöbbi szövegeket, melyek bizonyos fokig az igazságot közvetítik, de nem egy olyan határig, amit már Te is érzel, hogy frusztráló. Tudom, hogy érzed Te is, de már megbeszélni sem akarod vele, mert mindketten tudjuk mi lenne a vége: ajtócsapkodás, kiabálások. Nem egészséges úgy egy kapcsolat, ha rejtett problémáitok vannak. 

4, ,,Úgy szeretlek, majd megeszlek. Jut eszembe, veszel nekem valamit?"

Ez az amitől a falra lehet mászni, és te nem is veszed észre, hisz szeret Téged, nemde? Akkor jóhogy megveszed Neki, ezzel kimutatva a legnagyobb szereteted. És akkor sorra CSAK TE mutogatod a legdrágább szereteted, mert hát megérdemli, ő is szeret. Aztán meg a pénztárcádat látván olyan a reakciód, mint miután hagymás kézzel megdörzsölted a szemed. Térj észhez, csak kihasznál! 



5, ,,Dehát én nem kellenék másnak..."

Hogy a fenébe mondhatsz ilyet? Kitalálom, ő az első szerelmed. Tipikus. Rengetegszer elmondtam már és éppen ezért tudhatnád, hogy Te egyedi vagy és van egy másik személy a világon, aki éppen a Te kirakósod másik fele. Gondolj bele! Így akarod leélni az életed, hogy ezeket az általad elnyomott jeleket figyelmen kívül hagyva lengsz a semmiben? Hogy mindig csak adsz mindenedből, teljesen, egészen, de nem kapsz cserébe semmit? Hogy nyelsz nagyokat és mindig Te leszel, aki jobban szeret? Annyian vagyunk a világon, hogy csak na, és ezt Te is tudod, nemhiába jártál anno földrajz órákra. Ő nem az, aki a Te embered. Ő csak egy jó lecke volt, melyet az élet terelt utadba és tudnod kell elengedni, hogy egy újabb lecke jöjjön veled szembe, mely akár életreszólóan szép kaland is lehet...

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én