5 jel, amiből tudni fogod, hogy Ő az igazi

Ahogy böngészed a közösségi hálókat nem tudod kikerülni, hogy lásd, ez is kapcsolatban van, az is. Milyen boldogok! Tudod mit? Lehet azok, de nem kizárt, hogy csak egy álcának vagy a szemtanúja. Lehet valaki évek óta kapcsolatban tudván, hogy nem is az az ember az igazi, aki mellé valamilyen úton odakeveredett. Nem könnyű meghatározni egy személyről, hogy Ő lesz-e életed szerelme vagy csak egy hóbortos kaland. Míg megtalálod az igazit, lehet, hogy Veled is számtalanszor meg fog ez történni vagy már meg is történt. Ha nem szeretnél (többé) boldogtalan próbálkozásokba keveredni vagy hosszú, de szomorú kapcsolatokban ragadni, akkor tűnődj el egy kicsit: vajon a srác, akivel randizgatsz az igazi, vagy csak az idődet vesztegeted?


Íme 5 jel, amiből tudni fogod, hogy Ő az igazi:

1, Támogat
Ha van egy fiú, aki minden döntésedben melletted van, fogja a kezed még a legnehezebb időszakaidban is, Ő lesz az. De nem ám az, aki vár cserébe valamit. Az, aki önzetlenül teszi ezt. Őt ne ereszd el!



2, Tisztel
Remélem nem kell mondanom, hogy ez mit is jelent. SOHA ne maradj azzal, aki nem tisztel eléggé, és nem kezel nőként! A  szerelem egyik legalapvetőbb gyönyöre, hogy a nő a férfi mellett érezheti, hogy igenis ő egy nő. 



3, Ő a legjobb barátod
Nem, nem a friendship zone-ról beszélek, és kérlek ne gondold, hogy a Barátság extrákkal című film reklámozásába szeretnék éppen kezdeni. Ez a fajta kapcsolat, mely közted és a nagy Ő között van egy olyan barátság-szerelem sajátos kombinációjából összegyúrt massza, melyet csak Ti ketten értetek igazán. Belső poénjaitokat, mély beszélgetéseiteket senkinek nem is kell megértenie. Ez a titka, hogy csak Ti ketten. Mint két jó barát, akik egymás titkait őrzik, de mégis több ez, mert mindezek mellett a vonzalom is ott van köztetek.

 


4, A Te boldogságod a legfontosabb Neki
Ez a férfi  életcélul tűzte ki azt, hogy Téged boldoggá tegyen és még ha akarnád sem tudnád megállítani. Na de miért is akarnád? Az élet erről szól, boldognak lenni, és ha van valaki, aki azt szeretné, hogy Te az légy,amire hivatott vagy, akkor megtaláltad azt, aki igazán szeret.




5, Nem kell álarc mögé bújnod
Hatalmas szerepünk van ám Nekünk is egy kapcsolatban, de rendszerint ezt észre sem vesszük. Az, hogy ki az, aki beférkőzhet lelkünk mélyére természetesen függ attól is, hogy mennyire engedjük neki. Azonban ez egy olyan dolog, ami semmiképpen sem megy akárkinek. De figyelj, mert jönni fog és neki már kérdés nélkül megmutatod ki vagy és tudod, hogy el fog fogadni, éppen ezért kopogtatás nélkül beengeded.
Na, Ő lesz az igazi. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én

  1. Zinczi
    2016. július 15., péntek 11:14
    Válasz

    EVVEL NEKEM NAGYON SOKAT SEGÍTETTÉL KÖSZÖNÖM!